USYNLIGE TANNSKINNER

Tenner som trenger å rettes opp eller bare justeres. Med Invisalign behøver det ikke være så komplisert å få det smilet du alltid har drømt om. Faktisk behøver det nesten ikke å ha innvirkning på ditt daglige liv i det hele tatt.

Invisalign retter opp tennene med en serie med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset dine tenner for komfort. Du vil bytte hver reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt og uke etter uke, mot den endelige stillingen.

Komfortable, gjennomsiktige og uttakbare – Invisalign forandrer smilet uten å forstyrre livet ditt. Dette er noe over 3 millioner mennesker i hele verden allerede har funnet ut.

Invisalign er beregnet på å behandle en rekke tannstillingsproblemer, fra mindre tannbevegelse til mer kompliserte tilfeller.  Hvis smilet ditt ikke er det du vil ha, kan du finne ut om Invisalign kan virke for deg.

Når du tenker på det, er et bedre smil mye mer enn bare kosmetikk. Det dreier seg om å gjøre noe for deg selv slik at du kan være mer … deg.

Vi forstår at prisen er en viktig bekymring. Som med all tannregulering, avhenger kostnadene med Invisalign av det spesifikke med ditt tilfelle, som hvor komplisert reguleringen er og hvor lang behandling som kreves. Dette betyr at du ikke vil få en eksakt pris før du har fått en undersøkelse. En generell regel er at prisen er omtrent den samme som tradisjonell, fast regulering. Vanligvis ligger prisen på behandlingen mellom 26 000,- til 54000,-. Hvis det bare kreves mindre tannbevegelse, kan prisen starte på 21 000,-

Kontakt oss for konsultasjon

Invisalign for tenåringer

Invisalign tilbyr en rekke behandlingsalternativer for tenåringer. Den store fordelen med Invisalign er at det gir en estetisk, mer fleksibel måte å gi tenåringer den tilliten de får med et stort smil. I motsetning til tradisjonelle tannreguleringer, er Invisalign-reguleringsskinner komfortable, uttakbare og nesten usynlige, noe som gir tenåringer muligheten til å nyte livet uten begrensninger, irritasjon og selvbevissthet knyttet til metallbøyler og -tråder.

Invisalign-reguleringsskinner er også uttakbare, slik at tenåringer kan opprettholde sin munnhygiene som normalt.

Hvilke alternativer er tilgjengelige for tenåringer?

Invisalign har flere behandlingsalternativer tilgjengelig for tenåringer, avhengig av tennenes utviklingsstadium.

Noen tenåringer vil være egnet for den samme Invisalign-behandlingen som voksne pasienter. Yngre tenåringer, eller hos de hvor voksentenner ennå ikke har vokst ut, kan behandles med Invisalign Teen – en behandling utviklet spesielt for tenåringer. Din tannlege vil avgjøre hvilken behandling som passer best til dine individuelle behov og for tennenes tilstand.

Hvorfor Invisalign Teen?

Invisalign Teen har blitt utviklet av tenåringer, foreldre og ledende kjeveortopeder som forstår tenåringspasienters aktive livsstiler og unike behandlingsbehov.

Invisalign Teen-reguleringsskinner er laget med den samme Invisalign-teknologien som brukes for Invisalign-reguleringsskinner, de beveger tennene gradvis uten behov for metall eller tråder.

Tannlege Trondsen

Med samarbeid og kvalitet kan vi bidra til god tannhelse og god pasientøkonomi - på lang sikt.

Mikala forteller om sine usynlige skinner