Tannlege Moss, Tannlege Trondsen

Tannlege Moss; Snart 60 års drift ble startet av tannlege Per Christensen på begynnelsen av 1960-tallet.

Tannlege Arne Trondsen startet 10 år senere i kompaniskap med Christensen og i 2000 begynte tannlege Atle Trondsen i samme fellesskap. Klinikken ble startet opp i Helgerødgata for så å flytte over til Jeløgata. I 1990 flyttet vi til Kransen 12 hvor klinikken ligger i lyse trivelige omgivelser.

TANNLEGE MOSS

Tannlege Moss, praksisen ligger midt i Moss sentrum med gode parkeringsmuligheter rett utenfor. Her er du sikret dyktige, oppdaterte tannleger i trivelige, lyse lokaler med topp moderne behandling og utstyr. Vi lover personlig engasjement, omsorgsfull og samvittighetsfull behandling. Vi står parat for å gi deg og dine rask akutt hjelp.

Vi tilbyr studenter 20% rabatt på undersøkelser og 15% på all behandling. Endelig en rabatt som merkes!

VERDIER

Tannlege Moss; Trondsen i Moss sentrum deler alle tannlegene de samme grunnverdier. Vi forstår at et tannlegebesøk kan oppleves som ubehagelig:

– Ikke har man noen kunnskaper på området!
– Hva må gjøres?
– Alternativer?
– Er det vondt?
– Pris?
– Kan jeg stole på dette?

Hos Tannlege Moss, Trondsen i Moss har vi fire grunnverdier som går på kvalitet, omsorg, samvittighet og pris.

KVALITET

Vi er dyktige, oppdaterte tannleger uansett fagområde og vi har et langvarig samarbeid med gode spesialistklinikker. Vi har en topp moderne klinikk og vi benytter kun de beste og mest utprøvde materialer. Dessuten behandler vi kun etter de beste og mest moderne teknikker. Det introduseres stadig nye materialer og teknikker. Vi benytter kun de utprøvde og våre tannleger garanterer kunnskap om de og alltid kvalitet i behandling.

OMSORG

Omsorg er noe av det viktigste vi driver med. Vi vil at du skal føle deg tatt vare på hos oss og vi strekker hos hele veien for at du ikke skal føle ubehag.

SAMVITTIGHET

Vi lover å prioritere din lommebok og ikke vår! Som pasient hos en tannlege er man «et blankt ark», man vet ingenting. Du er helt avhengig av at våre råd og anbefalinger gis samvittighetsfullt med ditt beste i sentrum. Vi fokuserer på samvittighetsfull og smertefri behandling. Vi ønsker å gjøre alt for at du som pasient skal føle deg trygg og smertefri. Vi fokuserer på å forebygge fremfor å behandle. Det er viktig at du forteller oss hvilke ønsker du har for dine tenner. Vi vil samvittighetsfullt tilpasse behandlingen dine ønsker og din lommebok. Våre tannleger forklarer hvilke muligheter som finnes.

Idag kan tenner repareres langt mer skånsomt enn tidligere. Karies kan tilheles og vi behandler aldri før det er helt nødvendig.

PRIS

Pris er viktig og derfor vil vi alltid ha fokus på at våre priser ikke avviker fra gjennomsnittet og heller ligger i underkant. Derimot er enkeltpriser på undersøkelser, fyllinger osv ikke grunnen til de store prisforskjellene! Det er tannlegens valg av behandling, han/hennes filosofi, som avgjør hva kostnaden havner på!

Et problem har flere løsninger til forskjellige priser. Løsningene som velges kan variere mye i behandlingstid + pris.

Hos oss velger vi sammen det som passer deg i dag! Det er vår filosofi. Det er ikke alltid man må velge det som er dyrest. Rimeligere løsninger kan også holde veldig bra. Vi forklarer og sammen velger vi.

TANNLEGE MOSS

Velkommen til Tannlege i Moss, Trondsen i Kransen 12, med 60 års drift i Moss!

Tannlege Moss Sentrum, Tannlege Trondsen

Tannlege Trondsen

Med samarbeid og kvalitet kan vi bidra til god tannhelse og god pasientøkonomi - på lang sikt.