Behandlingsprosessen

En behandlingsplan som er laget for deg

Før en behandlingsplan kan settes opp, vil din Invisalign-leverandør ta et avtrykk av tennene dine for å sjekke om de kan rettes opp med Invisalign-systemet.. Når dette er bekreftet, blir en detaljert behandlingsplan satt opp med bruk av ClinCheck®, vår virtuelle 3D behandlingsplan. ClinCheck viser serien av bevegelser tennene dine skal gå gjennom i løpet av behandlingen, slik at du kan se hvordan tennene forventes å se ut etter endt Invisalign-behandling før du begynner.

Smile hele veien

Når du begynner din Invisalign-behandling, vil du bruke hvert sett med tilpassede reguleringsskinner i to uker. Etter hvert som du går gjennom serien med reguleringsskinner, vil tennene dine bevege seg, litt etter litt, mot den endelige stillingen.

I denne perioden vil du jevnlig bli sjekket hos din Invisalign-leverandør for å sikre at fremdriften er som den skal og at du er komfortabel med behandlingen.

Beregnet på å passe til din livsstil

Hvor lang tid det tar å gjennomføre behandlingen varierer fra person til person, avhengig av hvor komplisert feilstillingen er. Det er viktig at du snakker med din Invisalign-leverandør for å finne ut hvordan Invisalign best passer til din situasjon og dine mål og finne den beste løsningen for deg.

Trenger du et bedre smil?

Denne behandlingen har behandlet over 4 millioner mennesker.

Tannlege Trondsen

Med samarbeid og kvalitet kan vi bidra til god tannhelse og god pasientøkonomi - på lang sikt.