Usynlig skinne for tenåringer

Invisalign tilbyr en rekke behandlingsalternativer for tenåringer. Den store fordelen med Invisalign er at det gir en estetisk, mer fleksibel måte å gi tenåringer den tilliten de får med et stort smil. I motsetning til tradisjonelle tannreguleringer, er Invisalign-reguleringsskinner komfortable, uttakbare og nesten usynlige, noe som gir tenåringer muligheten til å nyte livet uten begrensninger, irritasjon og selvbevissthet knyttet til metallbøyler og -tråder.

Invisalign-reguleringsskinner er også uttakbare, slik at tenåringer kan opprettholde sin munnhygiene som normalt.

Hvilke alternativer er tilgjengelige for tenåringer?

Invisalign har flere behandlingsalternativer tilgjengelig for tenåringer, avhengig av tennenes utviklingsstadium.

Noen tenåringer vil være egnet for den samme Invisalign-behandlingen som voksne pasienter. Yngre tenåringer, eller hos de hvor voksentenner ennå ikke har vokst ut, kan behandles med Invisalign Teen – en behandling utviklet spesielt for tenåringer. Din tannlege vil avgjøre hvilken behandling som passer best til dine individuelle behov og for tennenes tilstand.

Hvorfor Invisalign Teen?

Invisalign Teen har blitt utviklet av tenåringer, foreldre og ledende kjeveortopeder som forstår tenåringspasienters aktive livsstiler og unike behandlingsbehov.

Invisalign Teen-reguleringsskinner er laget med den samme Invisalign-teknologien som brukes for Invisalign-reguleringsskinner, de beveger tennene gradvis uten behov for metall eller tråder.

Men fordi tenåringer (og deres munn) er stadig på farten, har vi lagt til noen spesielle egenskaper:

  • Blå slitasjeindikatorer skifter fra blå til klar for å hjelpe din tannlege, deg, og din tenåring med å måle slitasjetiden.
  • Spesielle funksjoner utformet for å kompensere for utvoksning av hjørnetenner, 2. premolarer og 2. jeksler.
  • Seks gratis individuelle erstatning-reguleringsskinner medfølger i tilfelle noen tapes eller feilplasseres.

For å finne ut mer om Invisalign for tenåringer, kan du snakke med din tannlege som vil være i stand til å foreslå det beste behandlingsalternativet for deg.

Trenger tenåringen behandling?

Behandlingen har  blitt utviklet av tenåringer, foreldre og ledende kjeveortopeder som forstår tenåringspasienters aktive livsstiler og unike behandlingsbehov

Tannlege Trondsen

Med samarbeid og kvalitet kan vi bidra til god tannhelse og god pasientøkonomi - på lang sikt.